DTG moderni skaitmeninė spauda ant tekstilės

DTG (Direct-to-Garment) spausdinimas yra populiari ir naujoviška spaudos ant tekstilės technologija, kuri gali būti naudojama spaudai ant marškinėlių, džemperių, iškarpų ir kitų tekstilės gaminių. Ši technologija leidžia spausdinti daug spalvų ir sudėtingus dizainus.

Apie DTG - tiesioginę spaudą ant tekstilės

Kaip tai veikia: DTG spausdinimas panašus į spausdinimą kompiuteriniais printeriais. Spausdintuvas naudoja specialius rašalus, kurie yra tiesiogiai įsigers į audinį. Tai leidžia spausdinti smulkius ir sudėtingus dizainus, nes nereikia jokių šablonų ar formų gamybos.

Spalvų kokybė: DTG spausdinimo technologija gali spausdinti platų spektrą spalvų ir yra puiki spalvų tikslumo ir ryškumo požiūriu. Tai svarbu, jei jums rūpi tiksliai atkartoti jūsų dizainą.

Medžiagos: DTG spausdintuvai gali būti naudojami ant daugelio skirtingų tekstilės medžiagų. Tai reiškia, kad jūs galite spausdinti ant įvairių rūšių drabužių ir kitų gaminių.

Maži tiražai: DTG spausdinimas yra tinkamas ir mažesniems tiražams, nes nėra poreikio kurti brangius spausdinimo šablonus ar formas.

Laiko efektyvumas: Spausdinimo laikas priklauso nuo dizaino sudėtingumo, tačiau daugeliu atvejų jis gali būti greitesnis nei tradicinis silkografinė spauda.

Priežiūra: Gaminiai, spausdinti DTG technologija, lengvai priežiūrimi, ir jie gali išlaikyti spalvų ryškumą ilgą laikotarpį.

DTG spausdinimo technologija suteikia daug kūrybinių ir verslo galimybių tiems, kurie nori kurti savo merch ar kitaip spausdinti dizainus ant tekstilės gaminių. Tai yra ypač naudinga tiems, kurie siekia individualumo ir kokybės savo prekėse.

Grįžti į tinklaraštį