Dovanų kuponas. Apranga ir aksesuarai su įmonės logotipu.

Puikus pasirinkimas! Dovanų kuponas, leidžiantis darbuotojams įsigyti džemperį ar marškinėlius su įmonės logotipu, gali būti labai asmeniškas ir puikus dovanos variantas. Štai keletas idėjų, kaip jį pritaikyti:

  1. Dizainas: Dovanų kupono dizainą priderinkite prie įmonės stiliaus ir spalvų. Įtraukite įmonės logotipą, kad darbuotojai lengvai atpažintų, iš kur yra dovanos.

  2. Pasirinkimo galimybės: Pasiūlykite, kad su dovanų kuponu įsigyti įvairių prekių ir pats darbuotojas galėtų išsirinkti.

  3. Dovanų vertė: Nustatykite adekvačią dovanų kupono vertę, kad darbuotojai galėtų pasinaudoti juo be jokio papildomo mokesčio.

  4. Galiojimo laikas: Nurodykite, kiek laiko dovanų kuponas yra galiojantis. Tai gali paskatinti darbuotojus pasinaudoti juo tam tikru laiku.

  5. Pirkimo galimybės: Pasirūpinkite, kad darbuotojai galėtų įsigyti džemperį ar marškinėlius su įmonės logotipu lengvai ir patogiai. Galbūt tai gali būti padaryta per internetinę parduotuvę arba tiesiogiai įmonės biure.

  6. Individualizavimas: Pridėkite asmeninį šventinį sveikinimą ar žinutę, kad dovanų kuponas būtų dar asmeniškesnis.

  7. Kokybė: Užtikrinkite, kad džemperiai ir marškinėliai, ar kitas aksesuaras su logotipu yra aukštos kokybės ir ilgaamžiai.

Tokia dovanų idėja ne tik skatins darbuotojus dėvėti įmonės atributiką, bet ir stiprins lojalumą bendrovei.

Grįžti į tinklaraštį